Kezelések

Wingwave coaching

Teljesítményt és az érzelmek kezelését támogató coaching. Elősegíti a teljesítménystressz megszüntetését, javítja a konfliktus kezelést és a kreativitást.

Felhasználási területei: versenysport, üzleti élet, tanulási nehézségek, vizsgadrukk, önbizalomproblémák, stresszkezelés, félelmek, testi stressz, teljesítményt csökkentő hiedelmek feloldása.

Érzelmi felszabadítás technika

Egy alternatív gyógymód és személyiségfejlesztő módszer. A kezelés során meridiánpontok kopogtatása közben pozitív megerősítéseket használnak. A szervezet energiaáramlásának zavarait kezeli.

Felhasználási területek: személyiségfejlesztés, sporttevékenység, iskolai teljesítmény javítása, önértékelés fejlesztése.

Dr. Wu – féle fejmasszázs

Speciális, finom masszázs a fejen és az arcon. Kínai technika, mely az akupunktúrás pontokon és meridiánokon keresztül fejti ki jótékony hatását. Stresszoldó, relaxáló hatású. Elősegíti a jobb alvást és fiatalosabbá teszi az arcot.

Access Consciousness kezelések

Access Bars

Ez egy nagyon finom fejen végzett kezelés, ami 32 ponton érint. Ezek a pontok tartalmazzák az érzelmeket, gondolatokat, hiedelmeket, ötleteket, körülményeket, amiket eltároltunk. A kezelés ezeknek az elengedését segíti elő.

Access Testkezelések

Access Bars kezeléssel együtt vagy külön is igénybe vehető kezelések, ami a testnek segít, hogy rendbe jöjjön. Egy kézrátételes eljárás, melynek során megérintjük a test egyes részeit. A kezelés masszázsasztalon, ruhában történik.

Access Facelift kezelés

Energetikai ránctalanító és fiatalító kezelés. Gyengéden érintve az arcot, nyakat és dekoltázst.