Kezelések

JeeCee bioenergia stimuláló készülék

Fájdalomcsillapítás hatékonyan, rövid időn belül gyógyszerek és mellékhatások nélkül. Ez a JeeCee, az egyedi frekvenciás mikroárammal kezelő berendezés Belgiumból. A több mint 130 programot futtató berendezés. Kezelési programjaival személyre szabottan, tartós és komoly fájdalmakat csillapíthatunk. Hatásos az artrózis,  artritisz, gerincsérv, lumbágó, ísiász, valamint mozgásszervi- és sportsérülések esetén. A kezelés hatására a test öngyógyító folyamatainak segítségével gyorsabb a gyógyulás és a  regeneráció.

Bejelentkezés időpont egyeztetéssel: Horányi Hajnalka 06 30 9949 432 és Joó Gabriella 06 30 5944 256 telefonszámon napközben.

Pulzáló mágnes

A pulzáló mágnesterápia alacsony frekvenciájú, gyenge intenzitású, pulzáló elektromágneses terekkel működik. Térereje nagyjából megegyezik bolygónk mágneses erőterével. Segíti a test öngyógyító képességeit. Kiváló fájdalomcsillapító. A csontokra és porcokra gyakorolt hatása a legjobban dokumentált. Javítja a szövetek anyagcseréjét és vérellátását.

Safe Laser – Lágylézer

Fájdalomcsillapító hatású, csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, gyorsítja a sebek gyógyulását. Gyorsabbá teszi a sebgyógyulást, javítja a vér- és nyirokkeringést valamint az idegi működéseket. Javítja az immunfolyamatokat.

Bioptron fényterápia

A Bioptron polarizált fénye élénkíti a hajszálér-keringést, gyorsítja a szövetek regenerációját és csökkenti a gyulladásokat. Hatékonyan segít a sérült bőr helyreállításában és támogatja az immunrendszert. Csökkenti a fájdalmat.

Sorisa Nyomásterápia / hullámmasszázs

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázs segítségével javítja a vér- és nyirokkeringést. Segíti az ödémák kezelését. Hatásos kiegészítője a méregtelenítésnek és cellulite kezelésnek. Visszér megelőző és értornáztató hatása van.