Szolgáltatások

  • Tradícionális (gyógyító) thai masszázs: A thai masszázs többszáz éves hagyományokon alapuló távol-keleti masszázsfajta. Egyfajta szárazmasszázs, amellyel megnyújtják az izmokat és a test akupresszúrás pontjait ingerlik kéz vagy ujjnyomással, térddel, talppal, könyökkel az egész testfelületen. Mindez selyem kezelőruhán keresztül történik. Egyaránt helyreállítja a test energetikai és fizikai egyensúlyát.
  • Reflexológia / gyógyító talpmasszázs: A talpon található zónákon keresztül stimulálja az egész szervezet működését, ezzel elősegíti az öngyógyulási és méregtelenítési folyamatokat.
  • Földsugárzás mérés és védelem: Tökéletes pihenésünk és regenerálódásunk alapja a megfelelő fekvőhely kiválasztása, mely mentes az esetleges káros földsugárzásoktól. Felmérem és szükség szerint tehermentesítem, azokat a helyeket ahol több órát töltenek el ( pl. fekvőhely, munkahely, nappali ).
  • Körbler-féle új homeopátia: Egykezes tenzor használatával felmérem a páciens testének terhelt pontjait, melyeket Körbler-féle módszerekkel kezeljük.
  • Auratisztítás- és feltöltés: A test energiamezejéből eltávolítom a negatív rezgésű energiákat, majd a csakrák feltöltését végzem el.
  • Speciális hátkezelés: Kötőszöveti masszázs kombinálva bioenergetikai kezeléssel és gerincmobilizációval.
  • Dr. Wu-féle fejmasszázs: Kínai arc-fej-váll-kar masszázs, mely az ezeken a területeken áthaladó energiapályák és energiapontok simításából és nyomásából áll. Csodás relaxáló hatása van, stresszoldó és fiatalító is egyben.

 

Újdonság

Qigong / Chi kung órák Siófokon a Fő u. 8-ban ( a Roxy fölött, bejárat a német pékség mellett ).
szeptember 30-tól, hétfőn és csütörtökön 18:00-19:00-ig.

2020. október
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031